Potřebujeme:
Zbavte hovězí maso tvrdého tuku a šlach, pak nakrájejte maso na 3 cm silné kusy a okořeňte mletým černým pepřem. Dejte dlouhé červené papriky na prkno a hrubě nakrájejte 2 z nich bez odstranění semen. Rozdělit ostatní 2 od stopky na špičku na jedné straně, bez otevření a odstranění semen a dát na stranu.
Dáme čerstvé nasekané papriky do kuchyňského robotu s cibulí, česnekem, zázvorem a sušenými papričkami a rozmixujeme tak hladce, jak je možné. Mezi mixováním budete možná muset odstranit víko a několikrát posunout směs, dokud nedosáhnete správné konzistence. Předehřejte troubu na teplotu 190 ° C / ventilátor 170 ° C / plyn 5.
Olej zahřejte ve velkém kastrolu na středně vysokém ohni. Přidejte semínka kmín a semena pískavice (fenugreek) a smažíme několik chvil za současného míchání. Přidejte cibulovou směs a smažte po dobu 6-8 minut. Mícháme neustále, dokud směs nezezlátne. Udělejte to s digestoří na plný výkon, protože chilli může silně čpět!
Dáme práškovou papriku, garam masala a kurkumu do pánve a za neustálého míchání pečeme 30 sekund. Přidáme hovězí maso a smažíme 2 minuty s vytvořenou směsí cibule a koření. Neustále mícháme dřevěnou lžící, dokud nebude zbarveno na obou stranách. Pokud se koření začne pálit, přidáme trochu extra oleje a promícháme směs na dně pánve.
Pak přidáme rajčata, vodu a celé papriky. Vmícháme sůl a přivedeme k varu. Krycí nádobu zakryjte víkem a pečlivě vložte do trouby. Dusíme 45 minut, pak vyjměte misku z trouby a promíchejte omáčku. Vraťte zpět do trouby a dusíme dalších 30 minut nebo dokud je hovězí maso měkké a omáčka zhoustne.